Glasilo Uradni list RS

V zavihku Glasilo Uradni list RS najdete vse uradne predpise slovenske zakonodaje.
Od 1. aprila 2010, je edina uradna izdaja Uradnega lista RS elektronska izdaja. Dodatne informacije najdete tukaj.

Številka 10

Uradni list RS, št. 10 z dne 21. 1. 2022

UL Infotok

Uradni list RS, št. 10/2022 z dne 21. 1. 2022

Ob-1144/22, Stran 132
Na podlagi Sklepa Sveta Doma upokojencev Gradišče, sprejetega na 3. redni seji, dne 1. 12. 2021, Svet Doma upokojencev Gradišče, skladno s 56. in 57. členom Zakona o socialnem varstvu (Uradni list RS, št. 3/07) ter 34., 35. in 36. členom Statuta Doma upokojencev Gradišče ter 33. in 34. člena Zakona o zavodih /ZZ/ (Uradni list RS, št. 12/91, 8/96, 36/00 – ZPDZC, 127/06 – ZJZP), razpisuje delovno mesto
direktor (m/ž)
Doma upokojencev Gradišče 
Za direktorja (m/ž) je lahko imenovan kandidat, ki poleg splošnih pogojev, določenih z Zakonom o delovnih razmerjih, pogoja znanja slovenskega jezika in državljanstva Republike Slovenije, izpolnjuje pogoje po 56. in 57. členu Zakona o socialnem varstvu (v nadaljevanju: ZSV), in ima:
– visoko strokovno ali univerzitetno izobrazbo iz 69. člena tega zakona in 5 let delovnih izkušenj ali
– visoko strokovno ali univerzitetno izobrazbo in 5 let delovnih izkušenj na področju dejavnosti socialnega varstva ali druge dejavnosti, ki je povezana s socialno varstveno dejavnostjo ali
– višjo strokovno izobrazbo iz 69. člena tega zakona in 20 let delovnih izkušenj, od tega najmanj 5 let na vodilnih in vodstvenih delovnih mestih na področju dejavnosti socialnega varstva,
– opravljen strokovni izpit po 69. členu ZSV,
– opravljen program za vodenje socialno varstvenega zavoda, ki ga določi socialna zbornica v soglasju s Strokovnim svetom Republike Slovenije za splošno izobraževanje po 56. členu ZSV oziroma mora le-tega opraviti v roku enega leta od začetka opravljanja nalog direktorja.
Od kandidata/-ke se pričakuje, da ima in izkaže vodstvene, organizacijske in druge sposobnosti za uspešno vodenje zavoda, smisel za poslovnost ter delo z ljudmi.
Kandidat k prijavi priloži tudi program dela in vizijo razvoja za mandatno obdobje in življenjepis.
Izbrani/-a kandidat/-ka bo imenovan/-a za mandatno obdobje petih let.
Pisne prijave z vsemi dokazili o izpolnjevanju zahtevanih pogojev je potrebno poslati v roku 30 dni od objave v Uradnem listu RS. Prijave kandidati pošljejo v zaprti ovojnici na naslov Svet zavoda Doma upokojencev Gradišče, Gradišče nad Prvačino 4, 5294 Dornberk, z oznako »Ne odpiraj-prijava na razpis za direktorja zavoda«.
O izbiri bodo kandidati obveščeni v roku 8 dni od dneva sprejema Sklepa Sveta zavoda. Nepopolne vloge bodo izločene in zavržene.
Svet Doma upokojencev Gradišče 

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti