Glasilo Uradni list RS

V zavihku Glasilo Uradni list RS najdete vse uradne predpise slovenske zakonodaje.
Od 1. aprila 2010, je edina uradna izdaja Uradnega lista RS elektronska izdaja. Dodatne informacije najdete tukaj.

Številka 63

Uradni list RS, št. 63 z dne 26. 7. 2024

UL Infotok

Uradni list RS, št. 63/2024 z dne 26. 7. 2024

Št. 9000-5/2024-1010 Ob-2658/24, Stran 1971
Svet zavoda Doma upokojencev Sežana v skladu z 19. in 33. členom Statuta zavoda objavlja razpis za zasedbo delovnega mesta
direktor 
Doma upokojencev Sežana (m/ž) za mandatno obdobje pet let
1. Kandidat/ka za zasedbo mesta direktorja/ice javnega zavoda mora poleg splošnih pogojev, ki so določeni z zakonom, izpolnjevati še posebne zakonske pogoje, določene v 56., 57. in 69. členu Zakona o socialnem varstvu (Uradni list RS, št. 3/07 – Uradno prečiščeno besedilo 2 – ZSV – UPB 2) s spremembami in dopolnitvami:
– visoka strokovna ali univerzitetna izobrazba v skladu s 56. in 69. členom Zakona o socialnem varstvu, 5 let delovnih izkušenj ali visoka strokovna ali univerzitetna izobrazbo druge družboslovne, zdravstvene ali medicinske smeri, pet let delovnih izkušenj na področju dejavnosti socialnega varstva ali druge dejavnosti, ki je povezana s socialno varstveno dejavnostjo, ali višja strokovna izobrazba v skladu s 57. in 69. členom Zakona o socialnem varstvu ter 20 let delovnih izkušenj, od tega najmanj 5 let na vodilnih in vodstvenih delovnih mestih na področju socialnega varstva,
– opravljen strokovni izpit po Zakonu o socialnem varstvu,
– opravljen program za vodenje socialno varstvenega zavoda. Če kandidat/ka nima opravljenega programa za vodenje socialno varstvenega zavoda, mora skladno z Zakonom o socialnem varstvu le-tega opraviti najkasneje v enem letu od začetka opravljanja nalog direktorja, sicer mu/ji mandat na podlagi zakona preneha.
2. Želena so znanja s področja organiziranja in vodenja dejavnosti ter strokovno poznavanje področja dela zavoda.
Kandidat/ka naj k prijavi priloži program razvoja zavoda ter življenjepis.
3. Kandidat/ka mora priložiti izjavo, da soglaša, da se lahko njegovi/njeni osebni podatki javno obravnavajo na seji Sveta Doma upokojencev Sežana in v kolikor bo kandidat/ka izbran, posredujejo za mnenje Občini Sežana in soglasje pristojnemu ministrstvu.
4. Kandidati/tke naj prijave z dokazili o izpolnjevanju pogojev pošljejo v 8 dneh od objave razpisa na naslov: Svet zavoda Doma upokojencev Sežana, Ulica Ivana Turšiča 6, 6210 Sežana, s pripisom »razpis za direktorja, ne odpiraj!«.
5. Svet zavoda prepozno prispelih in nepopolnih vlog ne bo obravnaval.
6. Mandat direktorja traja pet let. Mandat bo direktorju pričel teči z dnem, ko bo izdano soglasje k imenovanju, ki ga poda minister, pristojen za socialno varstvo, ali naslednji dan po preteku ali prekinitvi prejšnjega mandata, če je bilo soglasje ministra izdano prej.
7. Prijavljeni kandidati bodo o imenovanju obveščeni v roku 30 dni od dneva objave razpisa.
Svet zavoda Doma upokojencev Sežana 

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti