Glasilo Uradni list RS

V zavihku Glasilo Uradni list RS najdete vse uradne predpise slovenske zakonodaje.
Od 1. aprila 2010, je edina uradna izdaja Uradnega lista RS elektronska izdaja. Dodatne informacije najdete tukaj.

Številka 26

Uradni list RS, št. 26 z dne 25. 2. 2022

UL Infotok

Uradni list RS, št. 26/2022 z dne 25. 2. 2022

D 277/2021 Os-1152/22, Stran 655
Pred naslovnim sodiščem je v teku zapuščinski postopek po pok. Mariji Potočnik, roj. 15. 3. 1884 in umrli 16. 10. 1968, nazadnje stan. Petruškova 3, Kamnik, ki ji je bilo kot članici Meščanske korporacije Kamnik vrnjeno nepremično premoženje.
Zapuščinskega postopka po njej doslej ni bilo, po podatkih sodišča pa pridejo kot zakoniti dediči v poštev dediči drugega dednega reda, in sicer brat Jože Brezec, sestra Manika Brezec Furlan in sestra Justina Brezec Peterlin, ki so že vsi pokojni. Sodišče ne razpolaga s podatki o dedičih pokojnega brata Jožeta Brezca, zato sodišče poziva vse njegove dediče, da se v roku 1 leta priglasijo sodišču. Iz podatkov spisa izhaja, da je imela pokojna sestra Manika Brezec Furlan hči Andrejo Bedekovič Furlan, ki je tudi pokojna in ni imela potomcev. Glede na to sodišče poziva morebitne dediče Manike Brezec Furlan, da se prav tako v roku 1 leta priglasijo pri naslovnem sodišču. Nadalje pa sodišče razpolaga tudi s podatkom, da sinovi sestre Justine Brezec, Anton Peterlin, Boris Peterlin, Stanko Peterlin in Leon Peterlin, ki so pokojni, niso zapustili nobenih potomcev. Morebitne potomce zato sodišče poziva, da se prav tako v roku 1 leta od objave oklica priglasijo sodišču.
Po poteku enoletnega roka bo sodišče nadaljevalo s postopkom dedovanja glede nepremičnin Meščanske korporacije Kamnik na podlagi podatkov, s katerimi razpolaga.
Okrajno sodišče v Kamniku
dne 7. 1. 2022

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti